Създайте си лично пространство за усамотение на балкона

02-апр-2018
Избягайте от градския живот, като поканите природата във външното си пространство. Ето как да създадете гъвкав и скрит растителен рай, дори и ако разполагате с малко площ.
Създайте си лично пространство за усамотение на балкона

Създавайте си лично пространство с растения

Висящите саксии, пълни с листа, наредени по балкона създават естествена преграда. Дръжте няколко празни саксии, за да имате къде да скриете вашите джунджурии. Добавете зеленина към стените с падащи растения в подвижна висяща кашпа и кошници върху куки.

KUNGSHOLMEN табуретка, 102.670.51, 140 лв

KUNGSHOLMEN табуретка, 102.670.51, 140 лв

Увеличете пространството с гъвкави мебели

Комбинирайте две части от лек диван, за да създадете удобен шезлонг, на който да си почивате или ги разделете, за да образуват две места за гости.

Отпуснете се с хитро хранилище

Дръжте всичко най-важно наблизо, като го приберете в дървена пейка, която може да се използва и за кафе масичка, и за седалка. Когато падне мрак, можете да включите лампа, която съхранява слънчева енергия. Сгушете се под одеяло и се насладете на уютното си кътче.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите! 
Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така, че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.