Би ли празнувал с нас?

40 години от създаването на библиотеката BILLY.

Човек седи до яркожълта библиотека BILLY с украшения по рафтовете.

Рожденикът BILLY

Тази година световноизвестната библиотека BILLY става на 40 години.

Хамелеонът BILLY

Библиотеката постоянно се обновява, но оригиналната формула зад дизайна на BILLY още си личи - тя осигурява пространство, в което да покажеш нещата, които те определят. Това е причината тя все още да се намества толкова лесно в живота ни.

Модерният BILLY

BILLY може да бъде надстроена с аксесоари като вратички и допълнителни рафтове, които ви позволяват да организирате библиотеката си както искате.

Минималният BILLY

Прегърнете дълготрайния дизайн. Библиотеката BILLY е отвъд етикетите. Тя не е направена за една стая, а стои добре в почти всяка. Тя не е създадена за сегашния момент, тя е извън времето. А и е издръжлива.

Отборният играч BILLY

В пространства, където е необходимо практично съхранение, BILLY е отлично решение. Гъвкава и функционална, тя е създадена да върши работа.

Черно-бял портрет на Гилис Лундгрен.

Човекът зад библиотеката

През 1978 Гилис Лундгрен, дизайнерът зад BILLY, я кръщава на колега, който изразява желанието си за "истинска" библиотека. Целта на Гилис е да създаде достъпна библиотека, която да отговори на нуждите на различни хора и пространства. Четиридесет години по-късно, броят на книгите по рафтовете може и да намалява, но BILLY може да бъде надграждана с множество интересни аксесоари, според съвременните ни нужди.

Може редовно да усъвършенстваш BILLY с различни аксесоари, но оригиналната идея винаги остава - пространство, което да покаже нещата, които ни правят уникални.

Няма намерени резултати. Кликнете тук, за да се върнете назад.